jueves, 24 de marzo de 2011

Mariano Rajoy: "Posem tota la nostra esperança en Manuel Reyes"

Recentment, el president del PP, Mariano Rajoy, ha visitat Castelldefels per oferir tot el seu suport al seu candidat, Manuel Reyes, que es presenta a les eleccions municipals del maig amb grans possibilitats de convertir-se en el partit més votat ja que només es troba a 1.800 vots de superar als socialistes.
La visita de Rajoy al mercat setmanal va ser tot un bany de masses al crit de "president, president", rebut com l'esperança i la garantia de canvi per a moltes de les persones que el van saludar, i que veuen en els populars l'única via per sortir de la crisi econòmica. Rajoy, en la seva intervenció, va assenyalar que a Castelldefels, per primera vegada en la història, el PP ha superat al PSC a unes eleccions (referint-se a les Eleccions al Parlament de Catalunya del passat novembre) i que ara podria repetir aquesta victòria per la necessitat tan important de canvi que té la ciutat que porta governada pel PSC 32 anys, dels quals els darrers 7 en coalició amb CiU.
El Partit Popular centrarà la seva campanya en donar solucions concretes a les necessitats dels ciutadans, establint com a prioritat el suport als emprenedors perquè es creï ocupació a la ciutat. Reduir la despesa en publicitat i propaganda, donar serveis a tots els barris de Castelldefels, millorar la seguretat, i ser rigorós perquè en l'accés als recursos i els ajuts públics, els immigrants no tinguin prioritat, sinó igualtat en drets i obligacions, és essencial per ajudar a les famílies a sortir de la crisi.

Activar el comerç, el turisme i l'hostaleria seran un altre pilar bàsic en el programa dels populars que veuen necessari ampliar el passeig marítim de la ciutat perquè sigui un referent turístic internacional on Castelldefels es centri més en la qualitat i no tant en la quantitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario